Futbalový turnaj osobností WESTTON CUP 2008 sa uskutoční 16. februára

06.02.2008 Humenné

Humenné 6. februára (TASR) - Skvelú zábavu, športové zápolenia a bohatý kultúrny program prinesie 13. ročník WESTTON CUP 2008 - Futbalový turnaj osobností, ktorý sa uskutoční 16. februára v Mestskej športovej hale v Humennom.
Na športovo-kultúrnej akcii sa zúčastní desať tímov, medzi ktorými nebudú chýbať košickí hokejisti, futbalisti Slovanu Bratislava, či bývalí ligoví hráči, ale aj Patrik Švajda, Ján Ďurovčík a ďalší. \"Našou myšlienkou je organizovať toto zaujímavé podujatie vždy v inom meste východného Slovenska, vlani to bol Sabinov, teraz Humenné a o ďalšom ročníku ešte len rozhodujeme, \" uviedol dnes pre TASR organizátor podujatia Miroslav Mackulín z košickej spoločnosti Westton. Dodal, že v popoludňajších hodinách čaká na návštevníkov podujatia bohatý kultúrny program, v ktorom sa okrem iných predstaví skupina Drišľak, tanečná skupina Merlin zo Sniny a pod.
\"Popri športe a zábave nezabúdame ani na tých, ku ktorým sa príroda zachovala trošku macošsky a dnes majú zdravotné problémy. Šek v hodnote 15 tisíc korún odovzdáme bývalému humenskému futbalistovi Miroslavovi Labunovi, ktorého šport dotlačil na vozík a ďalší šek s rovnakou sumou dostane spomínaná skupina Merlin, \" doplnil organizátor.
V popoludňajších hodinách sa uskutoční penaltový rozstrel medzi primátorom Humenného Vladimírom Kostilníkom a Viliamom Kalmanom zo skupiny Drišľak. Súčasťou popoludňajšieho programu bude aj súťaž o skúter a ďalšie športové zápolenia. Vyhlasovanie výsledkov a recepciu plánujú organizátori podujatia na 20. hodinu.
 

Vyberte región